Om os

Organisationen blev grundlagt som RH Smith & Sons (Wigmakers) i 1894, men har gået under kælenavnet Smiffys i branchen og har nu over 5.000 forhandlere verden over med kontorer i Hong Kong, Kina og Australien. I RH Smiths 120-årige historie har firmaet opbygget to udklædnings- og kostumemærker, Smiffys og Fever. Mærket Smiffys tager sig af familieorienteret sjov med et sortiment, der omfatter kostumer og tilbehør til voksne og børn, der skal klæde sig ud til enhver lejlighed: Fastelavn, halloween, Verdens bogdag, pengeindsamlinger, skoleaktiviteter, velgørenhedsarrangementer, karneval, festivaller og meget mere. Mærket Fever blev startet i 2008 til den modebevidste kunde, der ønsker at sætte fut under sit partylook med moderne udklædning og tilbehør, både til byturen og privatfesten!


Vi lover at levere fuld valuta for pengene, innovative og sjove modeller til vores kunder, som kan lide at skille sig ud fra mængden og fyre den af med stil og humor.


Vi er stolte over, at vi selv designer og skaber alle vores kostumer og vores tilbehør i Storbritannien.


Som et familieforetagende med handelsrelationer, som går langt tilbage, er vi stolte af vores renomme om at levere service og varer af god kvalitet. Vi er et familieforetagende, der sælger familieprodukter, ofte til familier. Vi tager dette ansvar alvorligt og har altid arbejdet hårdt for at sikre, at vi leverer de sikreste produkter til vores kunder.